have a peek at this web-site source check this out navigate to this website click reference http://rangerdiaries.com hashflare scrypt cloud mining

classic price 2020 ethereum classic price prediction 2020 bef.nu browse this site bef.nu

Portada

Noticies /Informacions / ESO / BAT
 

Mes de juliol: obert de 9h a 13h
 
Agost tancat

El darrer dimarts 19 de juny, l'alumnat de 4t d'ESO va celebrar la festa de graduació de l'ESO a l'espai "La Troca". Va ser un acte molt emotiu on l'alumnat i el professorat van recordar les experiències d'aquests darrers anys, i els reptes que tenim per endavant.

 

 

 

 

 

El darrer dimecres 20 de juny, l'alumnat de 3r d'ESO va fer un mercat de jocs educatius. Tots els jocs van ser elaborats per elles i ells, i va ser una forma molt dinàmica de repassar els continguts de totes les matèries treballades durant el curs.

 

 

 

 

El dimecres dia 20 de juny, els alumnes de 1r d'ESO van representar l'obra de teatre de Troia davant dels alumnes de 2n d'ESO. La representació forma part del projecte de 1r d'ESO de Troia. L'àrea de Ciències Socials principal impulsor del projecte, junt amb l'estreta col·laboració de l'àrea de català i de les àrees de visual i plàstica, música i tecnologia han portat a terme la representació final de l'obra de teatre. Tots els alumnes de 1r d'ESO han intervingut en la seva representació.

Podeu veure més fotos de l'obra aquí.