recommended reading www.taxilyon.com/wp-list.php

browse around here www.saisc.co.za product key microsoft office home business 2016 their explanation

Divendres 29 de gener, els alumnes de 2n ESO van fer una sortida al centre de Granollers en el marc del projecte d'expressió escrita Paraules per a vuit espais. Aquest projecte, organitzat per l'Ajuntament de Granollers, en el qual col·labora el Departament de llengua catalana, té com a objectiu que els nois i noies de 2n d'ESO de tots els instituts escriguin un text sobre diferents espais de la ciutat

Enguany, al nostre institut ens toca descriure la Fonda Europa i la plaça de la Corona. Per això, vam anar a fer la visita d'aquests dos indrets, amb les explicacions de la historiadora Cinta Cantarell. A la Fonda Europa vam poder visitar el Saló Espanya i algunes de les habitacions. Ara només cal que els alumnes de 2n d'ESO s'engresquin a fer el text tan bé com sàpiguen!

El 6 de juny es farà la presentació oficial del llibre Paraules per a vuit espais, editat per l'Ajuntament, amb els millors textos i les millors fotografies dels alumnes. Totes les famílies dels nois i noies de 2n d'ESO hi estan convidades.

Per veure més fotos aneu aquí.