Codi centre: 08043644

Divendres 29 de gener, els alumnes de 2n ESO van fer una sortida al centre de Granollers en el marc del projecte d'expressió escrita Paraules per a vuit espais. Aquest projecte, organitzat per l'Ajuntament de Granollers, en el qual col·labora el Departament de llengua catalana, té com a objectiu que els nois i noies de 2n d'ESO de tots els instituts escriguin un text sobre diferents espais de la ciutat

Enguany, al nostre institut ens toca descriure la Fonda Europa i la plaça de la Corona. Per això, vam anar a fer la visita d'aquests dos indrets, amb les explicacions de la historiadora Cinta Cantarell. A la Fonda Europa vam poder visitar el Saló Espanya i algunes de les habitacions. Ara només cal que els alumnes de 2n d'ESO s'engresquin a fer el text tan bé com sàpiguen!

El 6 de juny es farà la presentació oficial del llibre Paraules per a vuit espais, editat per l'Ajuntament, amb els millors textos i les millors fotografies dels alumnes. Totes les famílies dels nois i noies de 2n d'ESO hi estan convidades.

Per veure més fotos aneu aquí.

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !