http://thursdaytherapy.net/wp-list.php navigate to this web-site autodesk autocad 2010 key codes going here click resources latest version microsoft project professional 2016

www.taxilyon.com visite site

http://www.saisc.co.za/wp-list.php?fjksd=sketchup-2016-home-design-software zbrushcore for mac os x download 32 bit software sale lightroom 6 graphisoft certification graphisoft archicad 20 online certification

Noticies /Informacions / ESO / BAT curs 2017-2018
 

El centre ofereix els següents estudis: ESO, Batxillerat, Formació Profesional i d'Altres Estudis.

ESO

S'imparteix en dues línies la qual cosa garanteix una atenció molt més individualitzada tant als alumnes com a les famílies.

 

Batxillerat

Al centre es desenvolupen tres de les quatre modalitats que hi ha de batxillerat. I hi ha la possibilitat de cursar el batxillerat en tres cursos. Les modalitats s'hi poden cursar són: Humanitats i Ciències Socials, Ciències Naturals de la Salut i Tecnològic.

 

Cicles Formatius

El centre compta amb una oferta de formació professional relacionada amb el sector de serveis a les empreses.

Hi podeu trobar oferta formativa de les famílies professionals de:

• Administració i gestió.

• Comerç i màrqueting.

• Informàtica i comunicació.

Per més informació féu clic al següent enllaç: http://fpvallbona.iescarlesvallbona.cat/

 

Altres Estudis

D'altra banda, al centre s'hi realitza el curs de preparació per a la incorporació a grau supeior (CPIS), que permet accedir a un cicle formatiu de grau superior després d’haver realitzat un cicle de grau mitjà.

A més a més, ofereix també un programa de qualificació professional inicial (PQPI) i formació professional ocupacional i continua.

 

Distribució curricular de l'ESO:

      Feu clic aquí per veure la distribució curricular.

   Dossier decret ESO 2015:

      Feu clic aquí per veure el dossier.

 

Per veure la distribució curricular del Curs d'accés a grau superior 2015-2016 aneu aquí.

 

facan1

Característiques generals

L’Institut  Carles Vallbona va ser creat l’any 1988. L’Institut està ubicat al barri de les Tres Torres, a Granollers. El barri gaudeix d’una excel·lent situació, al bell mig del complex esportiu de Granollers: pistes d’atletisme, piscines municipals, pavelló poliesportiu, pistes de tennis... i al costat de la biblioteca Roca Umbert, la Fàbrica de les arts, el Centre tecnològic i universitari i el centre de serveis a les empreses Can Muntanyola.

Granollers és una ciutat de 60.000 habitants i és la capital del Vallès Oriental. No podem destacar un únic sector econòmic rellevant però té molta importància el clúster de la indústria alimentària, química i farmacèutica. Granollers és una ciutat amb forta presència d’activitat comercial, esportiva i artística

La població del centre, en el seu vessant educatiu, la conformen un total de 80 professors i 980 alumnes i 5 membres de personal d’administració i serveis,

Des del curs 2009/10 l’institut està reconegut com a institut d’atenció preferent a la pràctica esportiva en els estudis d’ESO i BAT, això significa que en aquests moments bona part de l’alumnat d’ESO segueix un pla de tecnificació esportiva amb adaptació curricular en les matèries optatives i d’educació física. El seu currículum està adaptat de manera que aquests alumnes poden integrar els entrenaments i les competicions amb els estudis.

El centre ofereix formació professional integrada dins de l’àmbit dels serveis a les empreses i a la seva internacionalització. Ofereix serveis d’assessorament professional i de reconeixement de l’experiència laboral, orientació professional, innovació i transferència de coneixement i foment de l’emprenedoria i formació professional dual des de les famílies professionals d’Administració i Finances, Comerç i màrqueting i Informàtica i Comunicació.

La secretaria de l’Institut Carles Vallbona resta oberta:

Matins de 10,00 h a 13,00 h.
Tardes de dilluns i dimarts: de 16 a 18,30 hores.
Tardes de dimecres i dijous: de 16 a 17 hores.
Tardes de divendres: Tancat.

En aquest espai podreu informar-vos dels principals tràmits (instànciescertificatssol·licitud de títols) que es porten a terme i si no trobeu el que necessiteu podeu contactar directament amb la secretaria a través del formulari de contacte.

Esperem que us sigui d'utilitat.

Aquí podreu trobar i consultar tot allò relatiu al curs actual, per tant el contingut podrà anar variant segons s'acostin les dates de preinscripció/matriculació entre d'altres eventualitats.

Tindreu accés a la llista de sortides programades al centre, els calendaris i horaris dels alumnes i consultar el llistat de llibres del curs del vostre fill/a, entre d'altres.

 

El 31 de Maig de 2010 es va publicar a la Revista del Vallès un monogràfic sobre el nostre centre que aglutina totes les activitats i projectes que duem a terme. Si voleu visualitzar aquest document feu clic aquí.

 

La secció d'Activitats i Projectes reuneix tots aquells programes, concursos i activitats on el centre està adscrit

Activitats extraescolars

Programes internacionals

Mitjans audiovisuals

A banda dels estudis, creiem oportú formar els alumnes fora de l'àmbit escolar. Es per això que també oferim activitats extraescolars per a que l'alumne pugui participar en tallers o altres activitats.

En l'actualitat tenim les següents opcions:

Participem en alguns projectes internacionals per tal de formar l'alumnat en diverses llengües i enriquir l'experiència fruit d'estades en altres països amb el programa d'intercanvis.

A més, també motivem l'alumne en el seu propi afany de superació participant en el concurs CatSkills, on es participa amb alumnes d'altres centres.

Els cicles de Grau Mitjà i de Grau Superior participen de diversos intercanvis internacionals amb escoles de França, Itàlia i Alemanya dins de programes Leonardo i Erasmus. Totes les informacions d'aquests projectes els podreu trobar a la web d'intercanvis del Vallbona.

Accedeix a la web d'Intercanvis

D'altre banda, a nivell d'ESO i Batxillerat el Vallbona participa actualment en un programa Comenius amb el projecte A380: building a european model. El projecte consisteix en la construcció d'un avió Airbus A380 a escala 1:32. Aquest avió és l'avió comercial més gran del món, així que les dimensions de l'aparell a escala també són colossals: gairebé 2,50 metres de longitud i envergadura. La tasca és més difícil encara si, com és el cas del nostre projecte, es vol reproduir el model productiu de l'Airbus: fer les peces entre quatre països. A la tasca habitualemt difícil de comunicar-se entre països europeus que no parlen el mateix idioma (en el nostre cas és l'Alemany, el francès, l'hongarès, el català i l'espanyol) i que a més han triat un de diferent (l'anglès) com a idioma comú per poder-nos entendre. Tots els progresos i les novetats del projecte les trobareu a la pàgina web

Accedeix a la pàgina web del projecte Comenius A380

Des del Departament d'Orientació ens hem plantejat com a prioritaris els següents objectius:

  • Desenvolupar les competències emocionals necessàries que facin que l'alumnat enfronti els nous reptes amb seguretat, solidaritat, tolerància a la frustració, iniciativa, creativitat i consciència social.
  • Proporcionar a l'alumnat les eines necessàries per aprendre a aprendre de forma autònoma i plaent, en tots els àmbits acadèmics.
  • Orientar l'alumnat en els àmbits personal, acadèmic i laboral, perquè sigui capaç de construir el seu itinerari formatiu i professional.
  • Obrir l'institut a l'entorn més proper i a tota la ciutat, perquè elles i ells esdevinguin ciutadans compromesos amb la cultura i amb la convivència.

Projectes del Departament d'Orientació

Cliqueu els enllaços següents per a saber més sobre els nostres projectes:

Aquest projecte té com a objectiu la potenciació de l'educació en valors tant a nivell individual com grupal, tot intentant que els nois i les noies se sentin integrats al centre i se'l facin seu, que col·laborin amb les activitats culturals que s'organitzen i que es coneguin entre ells dins d'un clima d'alegria i benestar, en un ànim positiu i actiu. El projecte d'Educar en l'acció està organitzat, al mateix temps, en d'altres projectes, com són: els Esmorzars literaris, el taller de Caps de Festa, el Company-tutor i l'Explicació de contes a les escoles de primària de la zona.

L'aula d'acollida és un recurs obert i flexible destinat a tot l'alumnat nouvingut, en els seus dos primers anys d'estada a Catalunya.

El treball comprèn l'aprenentatge de la llengua catalana, la descoberta de l'entorn, i el coneixement de la nova cultura. Per a assolir aquests objectius, es desenvolupen els següents projectes: 

Explicació de Contes a Escoles de Primària - Alumnes de l'Aula d'Acollida Trivial dels Països del Món
Espais de Granollers

autobus

Cada curs escolar els departaments organitzen sortides de diferent tipologia.

 

A continuació teniu les ultimes realitzades.