Codi centre: 08043644

El passat divendres van tenir lloc les 6es Olimpíades de Geologia de Catalunya. La Geologia és la ciència que ens ajuda a conèixer el nostre planeta i com millor l'entenguem, millor el podrem preservar. L'Olimpíada de Geologia pretén animar i implicar els estudiants de batxillerat en el coneixement d'aquesta ciència, tot remarcant la seva importància en el món actual, i promocionant el seu progrés i desenvolupament. 

 

Per primera vegada, dues alumnes de l’Institut Carles Vallbona, la Laia Pérez i l’Andrea Raya, hi van participar. Van haver de realitzar un examen teòric i un pràctic. L’experiència va ser molt satisfactòria. Tot i que finalment no es van classificar cal dir que les alumnes del nostre institut van quedar en 5a posició i 13a posició respectivament.

Així que volem animar als alumnes de 1er de Batxillerat a que s’engresquin per l’any que ve. Hi ha un gran al·licient, i és que qui passi les dues primeres fases, una a nivell de Catalunya i l’altre a nivell estatal, passarà a una tercera al Japó. 

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !