world fastest scrypt miner minersville pa south african mining issues discover more

import bitcoin core wallet to blockchain visit this website bef.nu miglior portafoglio per bitcoin official site his comment is here

El passat divendres van tenir lloc les 6es Olimpíades de Geologia de Catalunya. La Geologia és la ciència que ens ajuda a conèixer el nostre planeta i com millor l'entenguem, millor el podrem preservar. L'Olimpíada de Geologia pretén animar i implicar els estudiants de batxillerat en el coneixement d'aquesta ciència, tot remarcant la seva importància en el món actual, i promocionant el seu progrés i desenvolupament. 

 

Per primera vegada, dues alumnes de l’Institut Carles Vallbona, la Laia Pérez i l’Andrea Raya, hi van participar. Van haver de realitzar un examen teòric i un pràctic. L’experiència va ser molt satisfactòria. Tot i que finalment no es van classificar cal dir que les alumnes del nostre institut van quedar en 5a posició i 13a posició respectivament.

Així que volem animar als alumnes de 1er de Batxillerat a que s’engresquin per l’any que ve. Hi ha un gran al·licient, i és que qui passi les dues primeres fases, una a nivell de Catalunya i l’altre a nivell estatal, passarà a una tercera al Japó.