Codi centre: 08043644

Cinc treballs de recerca de batxillerat, tres del curs passat i dos d'enguany, han estat seleccionats per participar a l'Encuentro de Jóvenes Investigadores  que tindrà lloc entre el 6 i el 9 de desembre a Salamanca. Després d'enviar un informe ("paper"), aquest es publicarà al llibre d'actes del congrés amb un ISBN. Ja és el quart any que el centre té treballs seleccionats en aquest esdeveniment, tot un repte per als joves estudiants de batxillerat ja que, en general, és un certamen on la majoria de les ponències són presentades per estudiants de doctorat, postgraus o d'altres estudis post-universitaris, inclosos algun/a investigador/a en exercici.


El treballs són els següents:


      El picant com a desinfectant: elaboració d'un producte antimicrobià amb capsaïcina com a principi actiu. Autor: Ivan Molina. Alumne de Batxillerat del curs 2017-18. Estudiant de Medicina. Treball premiat a l'Exporecerca Jove (2018) i 1r Premi dels "Premis PRBB" (2018).
    Psiquiatria i literatura: des de la malaltia fins als pensaments més personals. Una visió interdisciplinària. Autor: Genís Jordi. Alumne de Batxillerat del curs 2017-18. Estudiant de Filologia Catalana. Premiat en diversos certamens de literatura (Premi "Ficcions" i Premi "Sambori" d'Òmnium Cultural).
    Trastorn depressiu infanto-juvenil: infelicitat, culpabilitat... Per què jo? Què tinc? Autora: Andrea Tormo. Alumna de Batxillerat del curs 2017-18. Estudiant del doble grau de Dret i Criminologia. Treball finalista a l'Exporecerca Jove (2018).
    Analysis of the protoplanetary disk conditions which lead to different types of planet. Autor: Adrià Barbecho. Alumne de Batxillerat del present curs. Treball realitzat en el marc del programa "Joves i Ciència" de la Fundació "Catalunya-La Pedrera"
   La triquinosi: estudis biomecànics d'un múscul d'hoste afectat per la malaltia. Valoració d'especialistes. Autora: Gal·la Masclans. Alumna de Batxillerat del present curs. Treball participant a l'Expo Sciencie Europe (Polònia; 2018) i primer Premi de la categoria "Biomedicina y Salud" al certamen internacional Ciencia en Acción (Viladecans; 2018). Investigació realitza en el marc del programa "Argó" de la UAB,

Una gran oportunitat per fer visible la qualitat de la recerca del Batxillerat a l'àmbit d'estudis superiors. Molta sort!

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !