Codi centre: 08043644

Dimarts 19 de gener els alumnes de 2n de batxillerat van assistir a l'obra de teatre El cafè de la Granota, basada en els contes de Jesús Moncada. L'obra es va representar al teatre de Ponent, de Granollers. El llibre és una de les lectures prescriptives de batxillerat que els alumnes cal que llegeixin amb vista a l'examen de selectivitat. Un cop acabada l'obra, hi va haver un col·loqui amb els actors i el director del muntatge teatral.

D'altra banda, el 20 de gener els alumnes de 1r de batxillerat que cursen la matèria de Literatura catalana (i uns quants alumnes de 2n que la van fer el curs passat) van anar al Teatre Poliorama, de Barcelona, per assistir a la representació Invasió subtil (inspirada en el recull de contes de Pere Calders Invasió subtil i altres contes). Els contes han estat adaptats al llenguatge teatral per Paco Mir i la companyia Eòlia.

Els alumnes i les professores van comentar que el muntatge teatral era molt encertat i que reflectia molt bé l'univers particular de Pere Calders i els seus contes, plens d'humor i tendresa.

Després de la representació, els alumnes van poder gaudir d'un col·loqui amb els actors i el director. A les fotos podeu veure alguns moments del col·loqui, en el qual van participar alumnes del nostre institut.

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !