Codi centre: 08043644

Aquest any el club AE Carles Vallbona fa 25 anys, i ho fa amb la major il·lusió, creant els millors projectes de futur per a les nostres jugadores! Un d'aquests projectes és pujar el nostre Sènior A a Primera Catalana la propera temporada.
El projecte Europeu Erasmus "DONA" que es va desenvolupar al club durant 3 temporades va concloure junt amb altres clubs europeus tenir un equip en categoria nacional ajuda a evitar l'abandonament esportiu i saber la importància de tenir un equip de referència per ser la imatge de la base i del futur de les jugadores.

 El club granollerí és un dels clubs amb més equips femenins de Catalunya i la junta sap que 32 equips és el màxim que podem tenir per donar un bon servei a les jugadores. La junta porta temps treballant per mirar de solucionar un dels principals problemes que tenim , que és buscar horaris, pistes , més subvencions i patrocinadors per estar en una categoria nacional com es mereix la pedrera del voleibol femení de Granollers.

Des del club volem donar la benvinguda a Juana Peralta i Valentina Roberts, dues jugadores extrangeres que han vingut des de les millors categories argentines per ajudar-nos a complir els objectius competitius del club i, unides també al cos tècnic, a fer que el club segueixi creixent.
Ens omple de motivació i il·lusió poder comptar amb la seva confiança per a créixer com a jugadores i com a entrenadores dins del club esportiu amb més equips femenins de tot Catalunya.
Benvingudes, noies!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !