Codi centre: 08043644

L'equip sènior del club AE Carles Vallbona entrena't per Judit Jiménez a pujat de categoria a falta de 2 jornades de la competició al guanyar al CV Sagrat Cor per un 3-0 . Aconsegueixen d'aquest forma l'objectiu de l'inici de temporada , ajudat de les jugadores juvenils que han han estat al costat de l'equip en aquesta 2a fase.
La temporada vinent el club farà 25 anys de la seva creació i per aquest motiu era molt important pujar de categoria.
 El club comptarà l'any vinent amb 31 equips femenins , essent el club de Granollers amb més equips femenins i un dels clubs de Catalunya amb més equips femenins.
El club està preparant des de fa temps, la nova temporada i la primera incorporació serà l'entrenadora Lucia Bregar que formarà part del cos tècnic per la temporada 22/23. Una entrenadora que té experiència a Super Lliga com a jugadora i com entrenadora.  En les 3 últimes temporades ha entrenat a l'equip de Superlliga del CV Barça i amb experiència en altres categories del mateix club i d'altres equips del voleibol català.

La intenció del club és crear una estructura per consolidar els equips de base a la 1a Catalana i mira de fer un equip competitiu per pujar a 1a Catalana la propera temporada i donar continuïtat  a les jugadores de casa.
La temporada vinent el club tornarà a tenir 2 equips sèniors i estem mirant com poder donar cabuda a tants equips per fer entrenaments de qualitat per l'increment de participació de noies que cada any confien més en la feina que fa el club Granollerí.

 

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !