Codi centre: 08043644

El dimarts, 23 de febrer l’alumnat de 2n de Batxillerat va assistir a la representació de l’obra Nada de Carmen Laforet a la sala Edison de Granollers. Aquesta novel·la és una de les lectures prescriptives de la PAU d’enguany de la matèria de Llengua i literatura castellana.
La companyia de teatre de Ponent es l’encarregada de l’adaptació teatral d’aquesta novel·la escrita el 1945  i guanyadora del primer Premi Nadal i una de les obres més importants de la literatura espanyola del segle XX.
Aquesta adaptació destaca per ser una aposta basada en el teatre de text, en la paraula i per una acurada interpretació. A més, la dramatúrgia de Jonay Roda aconsegueix acostar aquesta obra de manera atractiva, jugant amb els diàlegs centrals, les situacions i els ambients per entendre millor les angoixes d’Andrea. 
Amb l’assistència a aquesta adaptació l’alumnat de 2n de Batxillerat ha pogut comprendre de manera més entenedora i atractiva aquesta obra existencialista i de postguerra personalitzada en les experiències d’Andrea.

 

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !