Codi centre: 08043644

La recerca de la Karen Roiz, alumna de 2n de Batxillerat, i titulat "Entre mussols, capes i municions: una família, dos bàndols" ha estat seleccionada per poder ser presentat a la fase final de l'Exporecerca Jove que tindrà lloc a finals de març, i que li permetrà optar als diferents premis que atorga l'organització.
Aquest cap de setmana, la Karen ha defensat el seu treball de manera virtual entre els 60 que ja van sorgir d'una primera selecció per participar en aquesta fira internacional. Enguany està sent una edició molt especial com a conseqüència de la pandèmia de la CoVid19 i és per això que s'ha reduït a treballs de batxillerat.
El jurat ha destacat la qualitat del mateix, sobretot per presentar una metodologia estricta dintre d'un treball de l'àmbit de les ciències socials i les humanitats, per la qual cosa un membre del jurat li ha comentat si podria donar el permís per poder mostrar-lo com a referència en futurs treballs d'aquestes àrees.


El passat desembre la Karen ja va ser guardonada amb el tercer premi al Certamen de Jóvenes Investigadores que es va fer de manera virtual i organitzat per l'INJUVE, d'entre els 35 treballs de recerca de tot l'àmbit estatal. Igualment, va ser seleccionada i va explicar el seu treball a l'Encuentro de Jóvenes Investigadores, a Salamanca, i que també es va fer de manera virtual, aspecte que li va permetre publicar un article al llibre d'actes de l'esdeveniment.
Moltes felicitats per la feina realitzada!

 

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !