Codi centre: 08043644

L'Institut Carles Vallbona representat per la directora Olga Romero i el professor d'Educació Física Joan Carles Marín han estat presents en l'acte de lliurament de la primera edició dels premis del Pla Català d'Esport a l'Escola.

El centre ha estat reconegut pel seu compromís amb la pràctica esportiva durant els darrers anys amb l'impuls del projecte esportiu IAPE i la trajectòria de l'Associació Esportiva Carles Vallbona i, en particular, el fet de ser el primer centre d'atenció preferent a la pràctica esportiva en liderar un projecte Erasmus Europeu, anomenat "DONA", que juntament amb socis a 5 països europeus persegueix l'objectiu d'evitar l'abandonament esportiu en les edats de 14 a 20 anys. També s'ha reconegut la tasca del Joan Carles Marín com a coordinador del Pla Català d'Esport a l'Escola.

El Joan Carles Marín ha volgut compartir aquest reconeixement amb totes les persones que han format part de l'Associació en els seus 23 anys de vida , destacant la feina feta per junta de l'associació i el recolzament del claustre i els equips directius del centre, fent esment al suport als projectes del departament d'Educació Física de la Glòria Montoy i l'Olga Romero des de la direcció del centre. Els agraïments s'han fet extensius a l'Ampa del centre, al professorat d'Educació física, a l'Ajuntament de Granollers i al Consell Esportiu del Vallès Oriental.

També ha volgut recordar que aquest reconeixement no hagués estat possible sense la Mariona Casanovas, per la seva dedicació en la coordinació del projecte Erasmus i el seu lideratge i coordinació de l'equip d'entrenadors. Gràcies a la seva implicació el Club de Voleibol de Granollers ha esdevingut un club de referència en el voleibol català.

Lliurament de premis 1

Lliurament de premis 2

Nota de premsa

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !