Codi centre: 08043644

El passat cap de setmana va tenir lloc les presentacions en línia dels treballs finalistes en l’edició d’enguany de la fira internacional Ciencia en Acción. Aquest any un total de 6 treballs de l’Institut van poder compartir els seus continguts amb d’altres finalistes d’arreu del país i d’altres indrets com Mèxic, França o Portugal, entre d’altres. El llistat de treballs i l’enllaç on podeu visualitzar les presentacions, al canal de YouTube de Ciencia en Acción, són els següents:

 Divendres dia 2: Menció d’Honor a la categoria “STEAM”:
Un ejemplo de robótica educativa con Sphero. Creación y aplicación de actividades STEAM”, realitzat per Sara Jurado, Claudia Colomina, Júlia Fajardo i Mario Martín, aquest últim alumne de l’Institut Thalassa de Montgat, en el marc del seu treball de recerca.

 
Enllaç: https://youtu.be/E2I59YadmeA

Dissabte dia 3: Menció d’Honor a la categoria “Laboratorio de Biología”: “Ornitología en el balcón”, coordinat per la professora Laia Vergés en el marc dels projectes trimestrals de 1r d’ESO a Ciències Naturals.

Enllaç: https://youtu.be/duWxL7DNIho

Dissabte dia 3: Menció d’Honor a la categoria “Biomedicina y Salud”: “Antibióticos naturales vs artificiales: ¿cómo actúan ante los microorganismos?”, realitzat per Magali Sedano, Carla Castells i Martina Rosique, antigues alumnes de 2n de Batxillerat, en el marc del seu treball de recerca.Enllaç: https://youtu.be/dEa2zVqdId4

Dissabte dia 3: Mención de Honor a la categoria “Física en Sociedad”: “¿Podemos determinar la masa de una substancia mediante una balanza que funcione con agua?”, realitzat per Víctor Cerdán, Aitor Castro i Gabriel Samper, en el marc dels projectes trimestrals de 2n d’ESO a Física i Química.Enllaç: https://youtu.be/VzvIr2YW7cE

Dissabte dia 3: Mención de Honor a la categoria “Taller de Matemáticas”: “Matemáticas y evolución humana: análisis craneométrico, maxilar y dental utilizando GeoGebra”, realitzat per Nerea Duran, antiga alumna de 2n de Batxillerat, en el marc del seu treball de recerca.

Enllaç: https://youtu.be/W84E4UqNz2M

Diumenge dia 4: Primer Premi Ex-aequo a la categoria “Adopta una estrella: Investiga en astronomía”: “¡Meteoritos en acción! (I): Análisis de los cráteres lunares más importantes y obtención del índice D/P, así como el cálculo de la densidad de objetos esféricos utilizados como <<meteoritos>>” i “¡Meteoritos en acción! (II): Estudio de la caída de objetos simulando meteoritos y comparativa con los que han provocado cráteres de la Luna”, treballs realitzats pels alumnes Guiomar Jiménez, Alba Busquets i Daniel Martín, en col·laboració amb els alumnes Pau Garcia i Nahiara Duran, de l’Institut La Roca, de La Roca del Vallès.Enllaç: https://youtu.be/LJI8qGHVvNQ

En definitiva, una nova edició i una excel·lent experiència que continuarà en una nova edició, esperem ja presencial, a Múrcia el proper mes d’octubre de l’any vinent.
Felicitats a tothom per la feina realitzada!

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !