Codi centre: 08043644

El nostre club afronta  la presentació del projecte Erasmus Plus del projecte d’àmbit europeu, “DONA” i co-finançat per la Comissió Europea, on es pretén dissenyar un model de servei de suport a les esportistes en matèria de carreres duals que faciliti la combinació de la pràctica esportiva amb la seva formació acadèmica posant èmfasi en “la recerca de solucions per combinar la carrera educativa amb l’esportiva de totes les jugadores, independentment del nivell d’estudis i del nivell esportiu”.
Al llarg de dos anys i mig de treball, el nostre club, juntament amb la col•laboració d’altres sis institucions europees, dissenyarà i posarà a prova un model de suport a les carreres duals amb l’objectiu que pugui ser transferible a qualsevol club europeu de qualsevol esport.


Per donar inici  a aquest projecte, s’organitza la presentació a l’Institut Carles Vallbona de Granollers el divendres 4 d’octubre de 2019 a les 20:00  (situat al Carrer Camp de les Moreres, 14 de Granollers) on es presentarà  la proposta de serveis de carrera dual i amb l’objectiu que aquests puguin ser útils per satisfer les necessitats de les esportistes, els clubs, els centres educatius i universitaris.

Aquesta activitat, anirà acompanyada de diferents actes de formació destinats a entrenadors dels diferents clubs de Granollers, Vallès Oriental (totes les modalitats esportives) i entrenadors dels diferents clubs de voleibol catalans.
Participaran ponents de primer nivell nacional i volem que els clubs puguin aprofitar aquest acte inicial per convidar a tots els entrenadors de forma gratuïta.
Per més informació sobre el contingut de l'activitat i ponents participants, podeu consultar el següent enllaç.

Per confirmar la vostra assistència a les diferents conferències, us preguem que ompliu el següent formulari amb les vostres dades i preferències.

Cliqueu aquí per veure el programa de les diferents conferències dels dies 4, 5 i 6 d'octubre.

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !