Codi centre: 08043644

Enguany, el BM.Granollers ha aconseguit el títol de Campió de Catalunya en totes les categories disputades, tant masculí com femení. En aquestes victòries, el Projecte Vallbona hi ha participat amb un gran nombre de jugadors i jugadores.

En categoria infantil masculí, que va derrotar al FC.Barcelona a la final, hi havia un total de 9 jugadors provinents de IES Vallbona, tots ells dins el seu projecte esportiu. En categoria femenina, l’infantil també es va proclamar campió en vèncer al BM. La Roca en la gran final. En aquesta final hi van participar un total de 7 jugadores que entrenen dins del projecte.

Pel que fa a la categoria cadet masculina, el club va assolir altre vegada la victòria davant el FC.Barcelona. En aquest cas, hi van participar fins a 5 jugadors del projecte. En el cas del femení, va assolir la victòria davant el Club Handbol Gavà, amb un total de 5 jugadores del projecte.

Per últim, en categoria juvenil masculina el BM.Granollers es va imposar a la final davant el FC.Barcelona amb la participació de 5 jugadors que han estat dins el projecte durant tota la ESO. Pel que fa al juvenil femení, va vèncer a la final al Club handbol Sant Vicenç dels Horts amb la participació de 4 jugadores provinents del projecte esportiu del IES Vallbona.

 

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !