Codi centre: 08043644

Primer va ser l’infantil femení entrenat per Marta león que no ha perdut cap partit aquesta temporada a la lliga, desprès l’equip cadet masculí entrenat per Nati Serrano que h’ha classificat en primera posició del seu grup , l’equip infantil masculí entrenat per Manel Torras també s’ha classificat el seu primer any a la competició i aquest cap de setmana els equips cadets i juvenil de 1ª Catalana entrenats per Agustí s’han classificat per jugar la fase final , classificant-se primer del seu grup el cadet. Tots cinc  equips jugaran la fase campionat que els hi dona dret a jugar la fase final de Catalunya.

Tres equips del club tenen bones opcions per aconseguir la fase final, el cadet masculí, l’infantil femení i el cadet femení. El juvenil femení ha complert l’objectiu de la temporada i ara jugarà amb tranquilitat per primera vegada la classificació per la fase final.

Per altre banda els equips infantil D, cadet i juvenil B que juguen a 2ª Catalana també s’han classificat per jugar per primera vegada la fase campionat de 2ª Catalana. Aquest dos  últims equips han fet una gran progressió a la 2ª volta i aquest cap de setmana han guanyat 4 punts a la pista del CV Eduvolei que els ha permès aconseguir l’objectiu.

L’equip senior masculí de 1ª catalana no s’ha classificat per 1 punt per la fase d’ascens en el seu primer any i l’equip senior masculí de 2ª Catalana s’ha classificat per jugar la fase d’ascens.

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !