Codi centre: 08043644

En el marc del projecte Erasmus+  "The new literacy set" , 10 alumnes escollits dels nostre institut han viatjat a Zagreb per aprendre aspectes de la comunicació  juntament amb 10 alumnes italians de l'Institut C.A. Dalla Chiesa i 10 croats de l'institut Skola Futura. Després de la setmana intensa que hem viscut a Zagreb, fem una valoració molt positiva de tot el què hi hem viscut. Hem d'agrair l'actitud dels nostres alumnes que sempre ha estat molt positiva i responsable.

Els tallers de comunicació han estat elaborats pels professors dels  3 instituts integrants del projecte amb l'objectiu d'ajudar els alumnes amb aspectes de la comunicació que no s'ensenyen a les escoles però que són importants per a la vida diària com empatia, assertivitat, treball en equip, etc. Les activitats han estat pensades perquè els alumnes posin en pràctica aquests coneixements a través del treball cooperatiu, la gamificació, les flipped classroom i eines 2.0, entre d'altres metodologies. Els alumnes croats, italians i catalans van estar molt atents a les activitats preparades per nosaltres, molt dinàmiques i participatives.

A més a més a l'últim taller hi van assistir 20 professors d'altres escoles així com inspectors d'Erasmus+ com a acte de cloenda i difusió del projecte.

El contingut dels tallers va ser:

  • Dia 1: Assertivitat, Empatia
  • Dia 2: Auto-consciència sobre la pròpia comunicació, La importància de les noves tecnologies
  • Dia 3: Pensament crític cap als mitjans de comunicació, Mediació
  • Dia 4: Comunicació a la família, Treball en equip
  • Dia 5: Comunicació amb l'autoritat i Comunicació no verbal


A més a més, per la tarda també es van organitzar activitats culturals, com una visita guiada pel centre de Zagreb, visita al Zoo i al Park Maksimir, Joc de misteri al centre històric i visita al Technological museum amb demostracions d'experiments de Tesla.

Trobareu aquí un vídeo resum: https://youtu.be/FwCyszDrkSQ

Us deixem també un enllaç on trobareu més fotos del projecte.

Així com les pàgines de Facebook:
https://www.facebook.com/intercanvis.institutcarlesvallbona
https://www.facebook.com/NewLiteracySet/?fref=ts

i Twitter: https://twitter.com/IntVallbona

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !