Codi centre: 08043644

Aquest diumenge 29 de novembre l’AE Carles Vallbona ha fet la presentació dels 25 equips del club .
Aquesta entitat continua essent un referent esportiu i educatiu a Catalunya gràcies a la tasca que fan des de fa 19 anys.
La majoria dels entrenadors s’han iniciat coma jugadors al club i alguns porten més de 15 anys a l’entitat , fet que demostra que la tasca formativa que desenvolupa aquest club no només és pels jugadors.


El club fa anys que ha desenvolupat un projecte de formació d’entrenadors, que ha fet que a totes les categories hi hagi un representant de l’entitat i actualment és l’únic equip de Catalunya amb més equips a 1a Catalana en categoria masculina i femenina, amb un total de 7 equips a la màxima categoria.
El club ha aprofitat del dia de la presentació per fer una recollida d’aliments que es destinarà a la Creu Roja de Granollers.
Durant la presentació una jugadora del club ha llegit un manifest en contra de la violència de gènere i s’ha fet un homenatge al Dr. Carles Vallbona mort al mes d’agost.
Aquest il·lustre Granollerí, metge i docent era el soci honorífic de l’entitat, que es mostra orgullosa de portar el seu nom arreu de l’estat espanyol i català.
El club ha lliurat una litografia feta per la il·lustradora Granollerina Montse Bosch a Albert i Marta Vallbona , nets del Sr. Vicenç, germà del Carles Vallbona.
El president de l’entitat ha volgut destacar al seu soci honorífic per sobre de tot, per la seva trajectòria personal. Sempre accessible i proper a tothom. Per la seva saviduria i a la seva senzillesa ,ha estat un honor i un privilegi haver-lo conegut amb moltes de les visites que ha fet a l’entitat i poder conversar amb els jugadors i pares del club.
“calia posar vida als anys i no anys a la vida”, el Dr. Vallbona aconsellava sovint –i així ho feia ell- que una bona manera de fer salut era fer 10.000 passos cada dia.
La litografia lliurada volia reflectir aquesta forma de fer salut... amb uns passos que recordaven el que aconsellava sovint el nostre soci honorífic.
En aquest acte han participat l’alcalde de Granollers Josep Mayoral i el regidor d’Educació Francesc Arolas, molts pares i mares que omplien el pavelló de Can Bassa.

Premeu aquí per obtenir la notícia en PDF.

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !