Codi centre: 08043644

Aquest diumenge 4 de desembre s’ha fet la presentació dels 32 equips de voleibol del club CV Granollers. El club ha realitzat aquesta presentació dintre dels actes de celebració del 25è aniversari amb el pavelló ple i amb la presència de Maribel Zamora, presidenta de la FCVB, d' Alba Barnusell alcaldesa de Granollers i la regidora de joventut Vanesa Jimenez.

El club és un referent a la ciutat de Granollers i a Catalunya essent un dels clubs catalans amb més equips femenins. L'acte ha estat previ al partit del sènior A que ha guanyat al CV Olot per 3-0 i l'equip segueix sense perdre un partit.

El club ha aprofitat l’esdeveniment per presentar un nou projecte d’inclusió i integració que liderarà davant de 4 països ( Alemanya, Itàlia i França ) i l’UVic. Aquest projecte té com a objectiu facilitar a noies vulnerables l'esport del voleibol competitiu amb ajudes europees que servirà per donar una continuïtat dintre del club a aquestes noies que estan entrenant cada setmana amb un total de 30 noies de Granollers i de La Roca i amb la participació de 9 escoles. 

 

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !